Win jij de allereerste krankzinnige kantoortaalbokaal?

Vanaf 1 maart kun je de meest verschrikkelijke kantoorterm opsturen naar de Krankzinnige Kantoortaalbokaal. Het is een initiatief  van  organisatiedeskundige en tekenaar Mark de Koning en journalist en schrijver Marcel de Jong, de makers van het succesvolle krankzinnig kantoorkwartet.

Tot 1 mei kun je via het invulformulier op de website de meest krankzinnige kantoorterm opsturen. Een jury onder leiding van Mark de Koning en Marcel de Jong kiest uit alle uitzendingen het meest krankzinnige kantoorwoord van Nederland. De inzender van de winnende krankzinnigheid ontvangt dan op 24 mei de eerste Krankzinnige kantoortaalbokaal.

Expositie in Galerie Wind

De beker wordt uitgereikt tijdens de opening van de expositie Het Krankzinnig Kantoor in Galerie Wind aan de Prins Hendrikkade 124 in Rotterdam. Die opening vindt plaats op 24 mei 15.30 uur. Gedurende twee weken vinden diverse krankzinnige kantooractiviteiten plaats, zoals een workshop krankzinnige kantoortaal en het maken van een kwartetkaart op maat.

Meld je krankzinnige woord snel aan!

Meld je woord snel aan. Vertel ook wat je er krankzinnig aan vindt en waarom het zo snel mogelijk uit de vergaderzalen moet verdwijnen. Het woord kun je inzenden via het invulformulier.