Thuis toch lachen met krankzinnig kantoorkwartet

Het zijn ernstige en zorgelijke tijden. Het Coronavirus dwingt ons tot thuisblijven. Wat dan te doen? Boeken lezen is een paar dagen aardig. Klussen wil ook nog wel even. Maar dan? Dan wil je ook iets leuks meemaken. Speel dan het Krankzinnig Kantoorkwartet. Hilarisch herkenbaar. Eindelijk kun je eens lachen om de dwaasheid van jouw manager en collega’s. Een mooi middel tegen de verveling.

Het spel begint eigenlijk al meteen leuk. Want weet u nog hoe je het kwartetspel eigenlijk moet spelen? Met of zonder pot? Alleen de discussie daarover is al aangenaam. Daarna begint de lachwekkende confrontatie met de dwaastaal van uw collega’s. De deliverables die moeten passen bij de architectuurstructuur. Of: we moeten de plannen eens door de wasstraat halen. De boel pinpointen. Nieuwe mensen onboarden. Anderen in hun kracht zetten. Weer naar een meeting of bila. Enfin, u begrijpt er niets van als u de juiste mindset heeft.

Enthousiaste reacties kopers

Met het krankzinnig kantoorkwartet kunt er eindelijk eens een keer hartelijk om lachen. Dat leidt tot even a in deze tijden vol zorgelijke berichten. De reacties van kopers van op het krankzinnig kantoorkwartet zijn buitengewoon positief. “Ontzettend gaaf”. ‘Fantastisch om te spelen”. “Hilarisch”. “Wij hebben uitgebreid gebrainstormd en zijn, met enige kanttekeningen, tot de volgende eindbeslissing gekomen: Het krankzinnig kantoorkwartet is O N W I J S leuk! Gespreksstof te over!”

Veel plezier voor weinig geld

Wil je eindelijk ook eens plezier hebben om die rare taal op jouw kantoor? Koop het kwartet dan ook.  Speel het thuis, op je werk met collega’s of je baas – je weet wel die man die het altijd over ankerpunten heeft of die tweetrapsraket. En hij is toch echt geen astronaut. Toch?

Het kwartet te koop via bol.comboekhandel Douwes , Boekhandel De Omslag en Boekhandel Kempers.