Positieve recensies over boek Krankzinnig Kantoorkompas

“Een vermakelijk boek, grappig en humoristisch.” De eerste recensies over het Krankzinnig Kantoorkompas bij Onze Taal en NBD Biblion (de Nederlandse Bibliotheken) zijn zeer lovend. NBD zegt dat het Krankzinnig Kantoorkompas “een brede lezersgroep zal aanspreken”.

De recensie van NBD Biblion is hieronder te lezen:

Maar het allerbelangrijkste: onze lezers zijn enthousiast. “Onwijs gaaf, heel herkenbaar en hilarisch’.

Het boek Krankzinnig kantoorkompas  boek behandelt alle kantoortermen waar de gemiddelde Nederlander geweldige uitslag van krijgt. Het mooie is dat de lezer ook handige krankzinnige kantoortips krijgt. Zo leer je hoe je een masterplan niet alleen over het weekend heentilt, maar over de komende tien jaar. Je krijgt het advies over hoe je de nieuwe Chief Storyteller zo snel mogelijk uitfaseert. En uiteraard kom je te weten hoe dat transitieproces nooit meer gerevitaliseerd kan worden.

Het boek is hilarisch en uiterst onderhoudend. Met mooie tekeningen van Mark de Koning en scherpe en ironische teksten van Marcel de Jong. Een must-have voor iedereen die het ook maar niet voor elkaar krijgt zijn next level deliverables door de pijplijn te krijgen. Leuk om te kopen. Leuk om te krijgen en te geven.

En als je denkt: dat boek moet ik nú hebben of wil ik nú geven aan die change coördinator, dan kunnen we je gerust stellen. Het boek is nu al te koop – bij alle goede boekhandels. En uiteraard bij Uitgeverij PassageBoekhandel de Omslag en Boekhandel Douwes.