Nooit meer onboarden met krankzinnig kantoorkwartet

Onboarden is het grootste jeukwoord van dit moment. Inderdaad. Een gruwelijke term. Net zo erg als de perfomance dialoog en agile. Net zo leeg. Daarom hebben we die woorden opgenomen in het krankzinnig kantoorkwartet. Koop het via bol.com. Dan kun je tenminste lachen om die jeuktaal van je manager en collega’s.


Onboarden, inderdaad: het is een raar woord. De gebruikers ervan bedoelen dat je studenten of collega’s goed moet voorbereiden op hun opleiding of nieuwe werk. Maar ja, dat zeggen, is zo gewoontjes. En je wilt als manager of adviseur natuurlijk wel hip zijn en opvallen. Daarom dus: onboarden.


Spelers van ons kwartet melden ons trouwens dat ze steeds vaker geconfronteerd worden met de zin: “Dat proces moeten we aanvliegen via een tweetrapsraket. Wel, laten we zeggen, om in kantoortaal te blijven: “Daar slaan we niet op aan.”

Ons krankzinnig kantoorkwartet zit vol met deze dwaze kantoortaal. Leuke tekeningen brengen de jeukwoorden tot leven. Het is daarmee “hilarisch om te spelen”, aldus een koper van het kwartet. Het is ook leerzaam trouwens. Speel het eens met je collega’s en bedenk hoe je eens in gewoon Nederlands met elkaar kunt sparren, pardon, samenwerken.


En om jou en je collega’s daarbij te helpen hebben we een training ontwikkeld: de afkickcentrum kantoortaal. Leuk, leerzaam, inspirerend en praktisch. Je gaat meteen aan de slag.


Wil je ook gewoon eens een keer láchen om de taal op jouw kantoor? Koop dan het krankzinnig kantoorkwartet!