Krankzinnige kantoorposters vanaf nu te koop

De tekeningen van het Krankzinnig kantoorkompas zijn nu ook te koop op posterformaat. Op iedere poster staat een krankzinnige kantoorcartoon en een korte begeleidende krankzinnige kantoortekst, die je doet beseffen hoe dwaas er op kantoren eigenlijk gesproken wordt. De posters worden op foam gedrukt. Een unieke en humoristische versiering van de saaie vergaderzalen of kantoortuinen. De posters zijn vormgegeven door Pieter Kers en kosten € 100, exclusief btw. Een krankzinnig lage prijs natuurlijk.

“Hilarisch en bizar”

De posters waren voor het eerst te zien tijdens een expositie in Galerie Wind in Rotterdam, in augustus 2023. Bezoekers noemden de posters “Hilarisch”, “doldwaas” en “helaas heel herkenbaar”. Ook hoorden we bezoekers zeggen: “Zijn er nu echt mensen die deze taal serieus nemen?” “Zouden die mensen op kantoor nou kunnen lachen om de onzin die ze dagelijks uitkramen?” vroeg een bezoeker zich af. “Hopelijk,” zei een andere gast. “Want het zou toch treurig zijn als mensen dit soort taal serieus gaan nemen.”

Posters en boek zijn te koop

De posters met cartoon en korte tekst zijn op foam gedrukt en goed op te hangen in iedere plek waar future ready senior consultants op proactieve wijze en in cocreatie handen en voeten geven aan de de why van de synergieopdracht. Een blik op de poster is genoeg om te beseffen dat die kantoortaal inderdaad krankzinnig is. Bezoekers aan het kantoor zullen er om lachen.

Iedere poster kost € 100, exclusief btw en verzendkosten. Bij pinpointen krijg u 63 cent korting. Geïnteresseerd? mail dan naar info@krankzinnigkantoorkwartet.nl.

Kantoorkompas op longlist managementboek van het jaar

Dat de cartoons en teksten op de posters aanslaan en mensen tot lachen aanzetten, bleek wel in 2023. Toen stond het krankzinnig kantoorkompas op de longlist van het beste managementboek van het jaar. Mooi, een boek dat managementtaal belachelijk maakt, tussen al die deftige managementboeken. Ook het boek Krankzinnig Kantoorkompas is te bestellen. Dat kan bij alle goede boekhandels. En uiteraard bij Uitgeverij PassageBoekhandel de Omslag en Boekhandel Douwes.