Krankzinnig Kantoorkwartet in landelijke media

De landelijke media heeft inmiddels veel aandacht aan het krankzinnig kantoorkwartet besteed. Zowel De Telegraaf als het AD schreven er een groot artikel over.

De Telegraaf benadrukt dat het spel bedoeld is om kantoortaal minder serieus te nemen. ‘Nonsenstaal’, citeert de krant ons over de taal op kantoor. ‘Cabaret’, ‘een virus’. De krant geeft in het stuk mooie voorbeelden uit het kwartet: performancedialoog, mijlpalenplanning, van scratch beginnen en, de ergste: deliverables die moeten passen bij de architectuurstructuur. Nee, dat gaat niet over een pizzabezorger of architectenbureau, maar over de taal in een zorginstelling. Begrijpt u deze woorden niet? Geeft niet. Wij ook niet. Daarom hebben we het kwartet gemaakt.

Algemeen Dagblad

Het Algemeen Dagblad benadrukt dat het kwartet eigenlijk onvoldoende is om die dwaze kantoortaal te bespotten. Inderdaad, we hadden wel honderden kaarten kunnen maken. En daar zijn we dan ook al mee begonnen.

Het andere artikel van het AD legt uit dat het spel niet alleen leuk is om te spelen. Het is inderdaad ook leerzaam voor teams om eens goed de eigen kantoortaal te analyseren. Hoe kun je samenwerken in gewoon Nederlands? Dus zonder te roepen dat de ‘transities scrummend moeten worden uitgerold’? Iedereen knikt natuurlijk wel, maar niemand weet eigenlijk wat er bedoeld wordt. Wij helpen met leuke en inspirerende trainingen om eindelijk in gewoon Nederlands samen te werken

Lokale kranten

Leuk was ook dat twee lokale kranten aandacht aan het kwartet besteedden. De Delftse Post en Het Kompas Hoeksche Waard.

Interesse?

Ga dan naar bestellen!