Krankzinnig kantoorkwartet heeft nu ook een eigen YouTube kanaal

Op het nieuwe YouTube kanaal van het krankzinnig kantoorkwartet kun je vlogs over de meest voorkomende kantoortermen bekijken. Ze drijven er niet alleen de spot met die kantoortaal. Ze zetten je ook tot nadenken aan. Neem eens een kijkje. En: word lid van het kanaal. Dan krijg je automatisch een melding als er een nieuwe vlog is verschenen!

Vlogs over kantoortermen

In ieder vlog behandelen we een van de meest voorkomende kantoortermen. Uiteraard zijn we begonnen met ‘erop schieten’. Want dat gebeurt iedere dag in ieder kantoor. Maar we leggen ook uit wat ‘over het weekend tillen’ nu werkelijk betekent. Waarom we niet zonder ‘brown paper sessies’ kunnen. En dat plannen ‘kortsluiten’ eigenlijk beter achterwege kunnen blijven. Regelmatig plaatsen we een nieuwe vlog. Zo blijven we je – ook in deze thuiswerktijd met al die ‘online meetings’ via ‘zoom’ en ’teams’ – goed ‘meenemen’ in onze deliverables.

Deel de vlogs

Het is fijn als je de vlogs met anderen deelt. Of nog beter: dat jij je abonneert op ons YouTube kanaal. Dat helpt ons om die kantoortaal eindelijk eens uit te bannen. Bovendien worden we misschien dan straks wel influencers waardoor we op televisie mogen meepraten over allerlei zaken waar we geheel geen verstand van hebben. Over de opstelling van het nationale ijshockeyteam van Groenland bijvoorbeeld, of over de samenstelling van het Covid-19 virus, de economische ontwikkeling van Lesotho.