Koop eindelijk eens een krankzinnig sinterklaascadeau

Sokken, pantoffels, een sigaar uit eigen doos – stop toch eens met het geven van die traditionele sinterklaascadeaus. Geef dit jaar eens het Krankzinnig kantoorkompas cadeau, eventueel samen met het krankzinnig kantoorkwartet. Plezier gegarandeerd. Een ‘onwijs gaaf boek en spel’, volgens lezers. ‘Hilarisch’ en ‘echt te gek’. Je zult zien dat de ontvanger er hartelijk om kan lachen. En jij ook, dat weten we zeker. Een must-have voor iedereen die het ook maar niet voor elkaar krijgt zijn next level deliverables door de pijplijn te krijgen.

Zet de factor mens eindelijk eens voorop

Het boek behandelt alle kantoortermen waar de gemiddelde Nederlander geweldige uitslag van krijgt. Het mooie is dat de lezer ook handige krankzinnige kantoortips krijgt. Zo leer je hoe je een masterplan niet alleen over het weekend heentilt, maar over de komende tien jaar. Je krijgt het advies over hoe je de nieuwe Chief Storyteller zo snel mogelijk uitfaseert. Een kwestie van de juiste perfomance dialoog voeren. En uiteraard kom je te weten hoe je dat continue transitieproces nooit meer hoeft te revitaliseren. En alles gaat natuurlijk agyle natuurlijk. Snapt u niet wat daarmee bedoelt wordt? Geeft niet. Dat doen de makers namelijk ook niet. Bovendien hebben zij het te druk met het borgen van hun passie voor de factor mens in de output van hun sinterklaasprocessen.

Serieus slotwoord met taalfilosofische gedachten

Het slotwoord van het boek is trouwens wel serieus van toon. Sinterklaas en Zwarte Piet zijn natuurlijk niet helemaal gek. Zij willen hun core business ook wel eens future ready pinpointen. Aan de hand van de gedachten van taalfilosofen en linguïsten beschrijven Mark de Koning en Marcel de Jong niet alleen het doel en functie van kantoortaal, maar ook de maatschappelijke achtergrond. Uiteraard geven ze aan de hand van die theorieën ook handvatten om voor eens en altijd die kantoortaal uit te faseren – of, zoals ze bij het ministerie van VWS zeggen: te de-implementeren.

Leuk sinterklaascadeau

Kortom: een perfect cadeau om met sinterklaas cadeau te geven. Zorg er dan wel voor dat uw bijbehorend gedicht is geschreven door een Chief Story Teller – die werken bij mbo-scholen, weten we. En als u misselijk wordt van die kantoortaal, geeft niet, bij de overheid hebben ze namelijk heuse Chief Nursing Officers in dienst. Te koop bij boekhandel de Omslag Delft, Boekhandel Douwes Den Haag, iedere lokale boekhandel en uiteraard bij onze uitgeverij Uitgeverij Passage.