Knuffelkaart voor de mensen die je dierbaar zijn

Het zijn vreemde tijden. Veel mensen blijven gedwongen thuis. Of werken keihard in de frontlinie. Dat is zwaar. Soms ook stil. Steek hen eens een hart onder de riem met de krankzinnige knuffelkaart. Je krijgt hem vanaf 6 april gratis bij de aankoop van een krankzinnig kantoorkwartet. 

Veel mensen spreken en zien hun collega’s, vrienden en familie plotseling alleen nog maar via de telefoon of computer. Dat is toch anders dan bij elkaar zijn. Soms best stil, ervaren we nu ook zelf. Voor sommige mensen is het zelfs eenzaam. Een knuffelkaart via de post ontvangen is dan zeker leuk – een steun in de rug, een hart onder de riem, een teken van waardering. We hebben de knuffelkaart speciaal voor deze moeilijke periode ontwikkeld. Zo geef je die dierbare vriend, jouw vader of moeder of collega even een fijn moment. En dat is nu zeker nodig. 

Spel is hilarisch en herkenbaar

Met het krankzinnig kantoorkwartet gun jij jezelf ook even een moment van ontspanning. Het spel drijft de spot met dwaze kantoortaal en jeukwoorden waar we allemaal gek van worden. Herkenbaar en hilarisch om te spelen. 

Steun lokale boekhandels

Je ontvangt de kaart als je het krankzinnig kantoorkwartet bestelt bij Boekhandel Douwes Den Haag, Boekhandel De Omslag Delft en The Read Shop Kempers Delft. Zo steun je ook nog eens een lokale boekhandel. Dat is belangrijk in deze tijden. Je kunt hem ook downloaden via de link krankzinnige knuffelkaart.Hou je haaks! Wij proberen er ook het beste van te maken.

Mark de Koning en Marcel de Jong