Kerstactie: gratis krankzinnig kantoorkwartet bij aankoop van vijf boeken Krankzinnig kantoorkompas

Ben jij die continue performance dialoog van de Chief Storyteller ook zat? Zet dan tijdens het kerstfeest het synergieproces in gang door het Krankzinnig kantoorkompas cadeau te geven. Met dit jaar een mooi gratis cadeau erbij. Als je vijf boeken koopt via Uitgeverij Passage krijg je er een gratis Krankzinnig kantoorkompas bij! Een onwijs gaaf spel, volgens de spelers. Plezier gegarandeerd, zeker met jouw can do mentaliteit en positieve mindset.

Hilarische uitleg kantoortaal

Het boek Krankzinnig Kantoorkompas behandelt alle kantoortermen waar de gemiddelde Nederlander die maar geen handen en voeten kan geven aan agyle werken geweldige uitslag van krijgt. Zo leer je dat de ombuigingsoperatie er toch maar mooi voor gezorgd heeft dat de high potentials die iteratieve dwarsverbanden lean en mean kunnen uittekenen.

Handige krankzinnige kantoortips

Het mooie is dat de lezer ook handige krankzinnige kantoortips krijgt. Zo leer je hoe je een masterplan niet alleen over het weekend heentilt, maar over de komende tien jaar. Je krijgt het advies over hoe je de nieuwe Chief Nurse Officer van het Ministerie van VWS zo snel mogelijk uitfaseert. En uiteraard kom je te weten hoe dat transitieproces nooit meer gerevitaliseerd kan worden.

Serieus slotwoord met taalfilosofische gedachten

Het slotwoord van het boek is echter serieus van toon. Aan de hand van de gedachten van taalfilosofen en linguïsten beschrijven we niet alleen het doel en functie van kantoortaal, maar ook de maatschappelijke achtergrond. Uiteraard geven we aan de hand van die theorieën ook handvatten om voor eens en altijd die kantoortaal uit te faseren – of, zoals ze bij het ministerie van VWS zeggen: te de-implementeren. We zijn oprecht verheugd dat Dick Wortel ons nawoord zo liefdevol heeft besproken.

Gratis krankzinnig kantoorkwartet

Dit jaar hebben we een mooie actie. Bij de aanschaf van vijf exemplaren krijg je zomaar GRATIS het Krankzinnig kantoorkwartet cadeau. Wat een fantastische deliverable! Zo kun je 2023 uitstekend onboarden. Het spel is trouwens ook leuk om aan je manager te geven – die vrouw die iedere dag de stukken loopt af te tikken en de change-opdracht echt next level weet te krijgen. Stuur het spel in dit geval wel anoniem op. Anders word jij ook on-hold gezet in het revitaliseringsproces.

Het leuke is dat je met het spel ook eens al die ergernis over kantoortaal van je af kunt spelen. Mag ik van jou van ‘vergezichten’ de ‘houtskoolschets’? En heb je misschien dan ook de ‘stip op de horizon’. Of het ‘masterplan’. Je zult merken dat je hartelijk gaat lachen om al die rare types bij jouw op kantoor, die change-managers, Chief Storytellers, verandercoaches, je weet wel. Die mensen die eigenlijk nauwelijks waarde hechten aan de factor mens.

Actie geldt bij aankoop bij Uitgeverij Passage

Je krijgt het kwartet cadeau als je vijf exemplaren van het boek Het Krankzinnig kantoorkompas koopt bij Uitgeverij Passage. Uiteraard kun je het boek ook kopen bij Boekhandel Douwes in Den Haag, boekhandel De Omslag in Delft, boekhandel Paagman en bol.com. Bestel het snel. Dan kun jij iemand erg verrassen. Een zeker geslaagd cadeau! Veel plezier alvast. En, uiteraard: hele fijne feestdagen. We hopen dat je in 2023 een gamechanger wordt. Een omdenker die de hark allang voorbij is.