Jeukwoorden 2019 gebundeld in krankzinnig kantoorkwartet

Het is 27 december 2019 jeukwoordendag. Organisatiedeskundige en tekenaar Mark de Koning en journalist en communicatieadviseur Marcel de Jong hebben de meest ergerlijke kantoortaal van 2019 gebundeld in een krankzinnig kantoorkwartet. Het spel is nĂș al te koop!

Deliverables. De Performance Dialoog. De user journey en touchpoints. Iedereen kent ze wel: die woorden die zo deftig klinken maar helemaal niets betekenen. Ja, de manager (je weet wel, die man of vrouw die jou op een of andere manier altijd in je kracht wil zetten) en consultant (die persoon die steeds maar weer een transitie wil uitrollen) zien er wel een diepere betekenis is: hun eigen belangrijkheid.


Jeukwoorden 2019 in leuk kwartet


Alle jeukwoorden van 2019 zijn terug te vinden in het krankzinnig kantoorkwartet. Een heel herkenbaar spel dat ook nog eens leuk om te spelen is. Mag ik van jou van ‘herijken’ ‘een vertaalslag maken’? Eindelijk kun je eens lachen om die mensen die het maar hebben over ‘hun stip op de horizon’ en ‘een stukje communicatie naar de werkvloer’.

Het spel is trouwens ook nog eens leerzaam. Het helpt jou en je team om eindelijk eens in normaal Nederlands met elkaar samen te werken. Mark de Koning en Marcel de Jong kunnen je hierbij helpen met hele praktische trainingen – die ook nog eens heel erg leuk zijn.

Bestellen kan nu al


Het kwartet kun je nu al bestellen! Koop het en lach om die chef die ‘in sprints lean en mean wil werken.’