Hilarische signeersessie krankzinnig kantoorkompas op 21 april in Den Haag

Een hilarisch boek over kantoortaal vraagt om een leuke presentatie. Die komt er dan ook. Op 21 donderdag organiseren tekenaar Mark de Koning en schrijver Marcel de jong een interactieve signeersessie bij Boekhandel Douwes in Den Haag. Uiteraard via een continue performance dialoog. Want alleen zo kan oprechte connectie handen en voeten gegeven worden.

! plus 1 is 3 in kantoortaal. Tekening Mark de Koning

Het boek Krankzinnig kantoorkompas  boek behandelt alle kantoortermen waar de gemiddelde Nederlander geweldige uitslag van krijgt. Het mooie is dat de lezer ook handige krankzinnige kantoortips krijgt. Zo leer je hoe je een masterplan niet alleen over het weekend heentilt, maar over de komende tien jaar. Je krijgt het advies over hoe je de nieuwe Chief Storyteller zo snel mogelijk uitfaseert. En uiteraard kom je te weten hoe dat transitieproces nooit meer gerevitaliseerd kan worden.

Het boek is hilarisch en uiterst onderhoudend. Met mooie tekeningen van Mark de Koning en scherpe en ironische teksten van Marcel de Jong. Een must-have voor iedereen die het ook maar niet voor elkaar krijgt zijn next level deliverables door de pijplijn te krijgen. Leuk om te kopen. Leuk om te krijgen en te geven.

En als je denkt: dat boek moet ik nú hebben of wil ik nú geven aan die change coördinator, dan kunnen we je gerust stellen. Het boek is nu al te koop – bij alle goede boekhandels. En uiteraard bij Uitgeverij PassageBoekhandel de Omslag en Boekhandel Douwes.