Help mee aan boek over krankzinnige Kantoortaal

Het Krankzinnig Kantoorkwartet gaat ook een boek uitgeven! Het Krankzinnig Kantoorkompas. Voor het boek zoeken we nog hele erge kantoortermen. Help ons daarbij. Mail jouw jeukwoorden en maak kans op een krankzinnig kantoorkwartet.

Met strips en tekeningen

Het Krankzinnig Kantoorkompas staat uiteraard weer vol met tekeningen en een satirische uitleg van de ergste jeukwoorden op kantoor. Maar het boek bevat ook korte strips en hele handige krankzinnige kantoortips. Die zetten je niet alleen in je kracht. Maar zorgen er vooral voor dat de vergadering bepaald niet lean en mean kan verlopen. Nee, met onze tips kun jij van iedere opportunity een issue maken. Daarna is escalatie van jouw disruptief afhechten verzekerd! Voor je het weet wordt in goed overleg een exitstrategie voor jou bedacht.

Help mee met jeukwoorden

Jij kunt meehelpen aan de totstandkoming van het Krankzinnig Kantoorkompas. Heb jij de laatste tijd hele erge jeukwoorden gehoord? Mail ze ons dan via onderstaand invulformulier. Na loting krijgen vijf inzenders het krankzinnig kantoorkwartet cadeau.  

Krankzinnig kantoortaalbokaal
Voornaam
Achternaam

Geniet van krankzinnig kwartet

Het boek verschijnt eind 2021. Wil je nu alvast jouw ergernis over kantoortaal omzetten in een plezierig moment? Koop dan het krankzinnig kantoorkwartet.

Handige disruptieve kantoortip

En heb je nu al een krankzinnige kantoortip nodig om die eeuwigdurende zoommeetings een andere journey te laten nemen? Zeg vlak voordat er een besluit wordt genomen: dat je de veranderstrategie eerst goed wil pinpointen met je concullega’s om ruis te voorkomen. Als dat niet agile is!