Geef een krankzinnig en hilarisch sinterklaascadeau!

Thuiswerken is het nieuwe normaal. De kantoortuin is uit. Maar toch is er iets hetzelfde gebleven: de kantoortaal. Je hoort van je concullega’s dat ze er krankzinnig van worden. Al die calls en meetings. Het wordt tijd dat ze er eens om lachen. Kantel hun performance. Geef hen voor sinterklaas het krankzinnig kantoorkwartet cadeau!

Klanten: hilarisch en onwijs gaaf

Het is volgens spelers een onwijs gaaf spel. Hilarisch en herkenbaar. Met leuke tekeningen en beschrijvingen die je akelig bekend voorkomen. Alles komt voorbij. Mag ik van jou van ‘vergezichten’ de ‘stip op de horizon’? En heb jij dan van mij van ‘sparren’ de ‘bila’ en ‘meeting’? Geef het vooral cadeau aan je performance manager die altijd ingetuned is om te kunnen doordelegeren, kantelen en pinpointen. Alleen zo kun alles includeren.

Uiteraard ontbreekt de brown paper sessie niet in het kwartet. Hoe kun je immers anders dat masterplan aftikken en uitrollen op de werkvloer?

Cadeau voor je team

Nog leuker is het om je hele team cadeau te geven en het dan online te spelen. Of geef het aan alle stakeholders van die triple helix, je weet wel die mensen die stellen dat participatie key is en het gezag uitdeuken . Pas dan ben je een echte frisdenker!

Bestel nú online

Je kunt het spel kopen via boekhandel Douwes in Den Haag, bol.com of managementboek.nl. Het Krankzinnig Kantoorkwartet: echt een bijzonder en leuk sinterklaascadeau.