Expositie van Kantlijn tot Kompas gaat door Nederland reizen

De expositie Van kantlijn tot kompas in Galerie Wind is een succes. Bezoekers komen uit heel Nederland om te kijken naar de cartoons met teksten over krankzinnige kantoortaal. De eerste posters zijn ook al verkocht. En nog belangrijker: bezoekers zijn enthousiast: “Dit is echt heel erg leuk!” We hebben daarom besloten dat de expositie door Nederland gaat reizen. Zo kunnen nog meer mensen van de cartoons en teksten genieten. Interesse om de expositie ook in jouw bedrijf of gemeentehuis te hebben? Neem dan contact met ons op!  

In de expositie hangen tientallen cartoons en teksten over de dwaasheid van kantoortaal. Het doel is mensen bewust te maken over de onbegrijpelijkheid ervan. Dat doen we door de humor van die kantoortaal te benadrukken. De expositie is gewoon leuk om te bezoeken. En voor veel bezoekers herkenbaar, trouwens. Soms komen er verbaasde vragen van bezoekers: Wat betekent lean en mean werken eigenlijk? We bekennen dan eerlijk dat we het gewoon niet weten. We horen het echter wel vaak in vergaderingen, vaak door beleidsmedewerkers die ook stellen dat ‘we het laaghangend fruit moeten kapitaliseren’ en de ‘deliverables moeten passen bij de architectuurstructuur van de metrolijnen.’ Geen idee wat ze daarmee bedoelen.

U kunt expositie ook bij u krijgen

De expositie duurt tot en met 30 juli. Bezoek is vanaf 30 juli tot en met 14 augustus enkel mogelijk op afspraak. Zoals gezegd is het mogelijk om de expositie ook bij uw bedrijf, organisatie of gemeente te krijgen. De expositie is niet alleen leuk. Hij helpt misschien ook om uw collega’s eens gewoon te laten praten en dat kantoorjargon achterwege te laten. Geïnteresseerd? Mail dan naar info@krankzinnigkantoorkwartet.nl.

Posters zijn te bestellen

De cartoons met korte tekst van de expositie kunt u bestellen! U kunt de mooi opgemaakte en gedrukte posters aanschaffen voor € 95, inclusief btw. Bij het pinpointen krijg u 63 cent korting. Geïnteresseerd? Mail dan naar info@krankzinnigkantoorkwartet.nl.