Expositie Krankzinnig kantoorkompas in galerie Wind Rotterdam

De makers van het boek Krankzinnig Kantoorkompas (Uitgeverij Passage) organiseren vanaf 7 juli in Galerie Wind in Rotterdam een vijf weken durende expositie over de meest ergelijke kantoortaal. De leukste tekeningen en teksten uit het Krankzinnig kantoorkompas worden op groot formaat en mooi gedrukt tentoongesteld. De expositie wordt vrijdag 7 juli om 16.00 uur geopend. Locatie: Prins Hendrikkade 124-A, 3071 KL Rotterdam.

Meeting inschieten, Je staat op mute, Brown paper sessie, een revitaliserende synergieopdracht: in de expositie waant u zichzelf weer in de kamer van uw senior manager die iedereen dagdagelijks wil laten shinen. U zult dan beseffen dat uw input eigenlijk altijd over het weekend heen getild wordt. Op één of andere manier wordt de factor mens bij u gewoon voortdurend uitgefaseerd. Een positieve mindset in de performance dialoog valt dan bepaald niet mee. Tijdens de expositie zult u echter lachen om de consultants die tijdens de bila’s steeds maar weer een klap geven op dat stukje mens in uw future ready attitude. Het boek wordt door lezers in ieder geval als hilarisch gezien.

Tekeningen zijn te koop

Alle tentoongestelde tekeningen (en tekeningen op aanvraag) zijn te koop. Ze worden maximaal 16 keer gedrukt – dus u bent verzekerd van een zeldzaam schilderij aan uw muur. Het is ook mogelijk om ter plekke een eigen idee in te brengen. In een korte brown paper sessie met u maken we dan ter plekke een schets van uw tekening en een voorzet voor een bijbehorende kantoorgedachte. U kunt bovendien een van de tekeningen uit het boek die niet tentoongesteld zijn in posterformaat bestellen.

Afkicktraining kantoortaal

Op 12 juli organiseren we in de galerie van 13 tot 16 uur de Krankzinnig Kantoortraining. In de afkickkliniek krankzinnige kantoortaal word je je eerst bewust van het taalgebruik van jouw team of organisatie. Welke kantoortaal gebruik je? En van welke termen wil je eindelijk eens af? Samen met jou zoeken we naar taal die iedereen begrijpt. In de training ga je daarna meteen oefenen met de nieuwe taal. Je zult merken dat dit nog best een hele klus is. Je zult ontwenningsverschijnselen krijgen. Je zult vast af en toe denken dat die synergie tijdens het door de change manager afgetikte transitietraject toch een goed geborgde kaderstructuur nodig heeft. We zullen je duidelijk maken dat deze kantoortaal van de Chief Story Teller gewoon nonsens is. Het betekent alleen maar dat al jouw collega’s gewoon ontslagen worden. Na afloop van de training maken we een boekje met de woorden die jij en je collega’s niet meer willen gebruiken én de door jou aangedragen alternatieven. Interesse? Meld je dan aan via info@krankzinnigkantoorkwartet.nl . De kosten zijn beperkt: slechts € 34,58 per persoon (inclusief hapjes en drankjes). Bij het pinpointen krijg u één euro en twaalf cent korting.

Op longlist managementboek van het jaar

Het krankzinnig kantoorkompas stond op de longlist van het Managementboek van het jaar 2023. De jury noemt ons boek: “Hilarisch. Gewoon als tussendoortje. Als dit ergens op een koffietafel zou liggen vlak voor een bespreking, zou men de lezer hardop horen lachen. Hartstikke leuk en bevrijdend.” Uiteraard waren we blij met de nominatie – en ook wat verbaasd. Want als ons boek íets op de hak neemt, is het wel managementtheorie en -taal. In ieder geval waren we de vreemde eend tussen de andere 47 andere deftige managementboeken.

Krankzinnig kantoorkompas kopen

Uiteraard kunt het Krankzinnig kantoorkompas tijdens de expositie kopen. En als u denkt: ik wil het nu alvast in mijn bezit hebben: Het boek is te koop bij alle goede boekhandels. En uiteraard bij managementboek.nlUitgeverij PassageBoekhandel de Omslag en Boekhandel Douwes.