Enthousiaste reacties kopers krankzinnig kwartet

De reacties op het krankzinnig kantoorkwartet zijn buitengewoon positief. “Ontzettend gaaf”. ‘Fantastisch om te spelen”. “Hilarisch”. Het spel wordt zelfs al gespeeld tijdens teamsessies. En terecht. Want we moeten toch eens af van die rare, rare kantoortaal. De tekst van drie mailtjes willen je niet onthouden.

Wij hebben uitgebreid gebrainstormd en zijn, met enige kanttekeningen, tot de volgende eindbeslissing gekomen: Het krankzinnig kantoorkwartet is O N W I J S leuk! Gespreksstof te over!”

We zijn verheugd te horen dat de nieuwe deliverable klaar is voor zijn uitrol! Fijn dat we dit van ons beider lijstje kunnen afvinken. Die stip op de horizon is in ieder geval bereikt.

Hartelijk dank voor jullie kwartet. Ik heb hier met plezier naar gekeken en we hebben het al een paar keer gespeeld.

Schiet jij er ook wel eens op?

Wil je eindelijk ook eens plezier hebben om die rare taal op jouw kantoor? Koop het kwartet dan ook.  Speel het thuis, op je werk met collega’s of je baas – je weet wel die man die het altijd over ankerpunten heeft of die tweetrapsraket. En hij is toch echt geen astronaut. Toch?

Het kwartet inmiddels te koop via bol.com, boekhandel Douwes en Managementboek.nl.

Wil je jouw team trakteren op een kwartet? Bij grotere aankopen krijg je korting! Want ja, wij zijn natuurlijk agile – ook al weten we niet wat dat betekent. Maar het klinkt in iedere geval wel lekker hip.