Boek Krankzinnig kantoorkompas is te koop

Het boek Krankzinnig kantoorkompas is te koop! Hilarisch en uiterst onderhoudend. Met mooie tekeningen van Mark de Koning en scherpe en ironische teksten van Marcel de Jong. Een must-have voor iedereen die het ook maar niet voor elkaar krijgt zijn next level deliverables door de pijplijn te krijgen. Leuk om te kopen. Leuk om te krijgen en te geven.

Mark de Koning en Marcel de Jong met de net gedrukte exemplaren bij Uitgeverij Passage

Het boek behandelt alle kantoortermen waar de gemiddelde Nederlander geweldige uitslag van krijgt. Het mooie is dat de lezer ook handige krankzinnige kantoortips krijgt. Zo leer je hoe je een masterplan niet alleen over het weekend heentilt, maar over de komende tien jaar. Je krijgt het advies over hoe je de nieuwe Chief Storyteller zo snel mogelijk uitfaseert. En uiteraard kom je te weten hoe dat transitieproces nooit meer gerevitaliseerd kan worden.

Het boek wordt op 4 februari officieel overhandigd aan Marja van Bijsterveldt, burgemeester van Delft. Een bestuurder voor wie helder en begrijpelijk taalgebruik hoog in het vaandel staat. De overhandiging vindt plaats in Boekhandel De Omslag in Delft. In verband met de coronamaatregelen is dit een besloten bijeenkomst waar geen gasten bij aanwezig mogen zijn.

Nu al te koop

En als je denkt: dat boek moet ik nú hebben of wil ik nú geven aan die change coördinator, dan kunnen we je gerust stellen. Het boek is nu al te koop – bij alle goede boekhandels. En uiteraard bij Uitgeverij Passage, Boekhandel de Omslag en Boekhandel Douwes.