Bedank je collega’s en medewerkers met een krankzinnig kantoorkwartet

De zomervakantie is aangebroken. Een mooi moment om al jouw collega’s te bedanken voor hun keiharde werken in deze moeilijke coronatijden. Bijvoorbeeld door hen een krankzinnig kantoorkwartet cadeau te geven. Hilarisch, herkenbaar en leuk om te spelen. Een cadeau met een knipoog. Klanten noemen het een ‘onwijs gaaf spel’.

Geen taart of bloemen

Hoe kun je je medewerkers of collega’s nou eens op een andere manier bedanken dan het geven van een bloemetje, fles wijn of een lekkere taart? De bos bloemen verwelkt. De fles wijn is binnen een halve dag op. En de taart is eigenlijk helemaal niet zo goed voor de gezondheid.

Iets anders geven

Het geven van het krankzinnig kantoorkwartet is een mooi alternatief. Het is leuk om te spelen. Bovendien roept het in deze periode van thuiswerken weemoed op naar die mooie kantoordagen. Ach, dat aftikken van die masterplannen was eigenlijk nog niet zo gek. En scrummen en lean en mean werken, was best wel fijn. Je wist niet wat het betekende, maar iedereen had de juiste mindset om de taskforce goed over het weekend te tillen. En was het niet mooie dat iedereen de ander in zijn kracht aan het zetten was? Je was aangehaakt en genoot van het klankborden in dat transitieproces.  

Aangenaam lachwekkend

Het spel begint eigenlijk al meteen leuk. Want weet u nog hoe je het kwartetspel eigenlijk moet spelen? Met of zonder pot? Alleen de discussie daarover is al aangenaam. Daarna begint de lachwekkende confrontatie met de dwaastaal van uw collega’s of vrienden die ook hun dagen slijten in de een of andere kantoortuin. De deliverables die moeten passen bij de architectuurstructuur. Of: we moeten de plannen eens door de wasstraat halen. Nieuwe mensen onboarden. Anderen in hun kracht zetten. Weer naar een meeting of bila.

Enthousiaste reacties

Met het krankzinnig kantoorkwartet kunt er eindelijk eens een keer hartelijk om lachen. Dat leidt tot even a in deze tijden vol zorgelijke berichten. De reacties van kopers van op het krankzinnig kantoorkwartet zijn buitengewoon positief. “Ontzettend gaaf”. ‘Fantastisch om te spelen”. “Hilarisch”. “Wij hebben uitgebreid gebrainstormd en zijn, met enige kanttekeningen, tot de volgende eindbeslissing gekomen: Het krankzinnig kantoorkwartet is O N W I J S leuk! Gespreksstof te over!”

Leuk cadeau

Kortom, het krankzinnig kantoorkwartet is een mooi cadeau om jouw collega’s te bedanken voor hun keiharde thuiswerken. Geef je collega’s de kans om het spel thuis te spelen, op hun werk met collega’s of hun baas – je weet wel die man die het altijd over ankerpunten heeft of die tweetrapsraket.

Bestellen

Bestellen kan via de volgende link: bestellen.