Een hilarisch cadeau met het krankzinnig kantoorkwartet

Je hebt nog een week om een kerstcadeau te kopen. Verras je partner of collega eens met het krankzinnig kantoorkwartet. Een ‘onwijs gaaf spel’, volgens spelers. ‘Hilarisch’ en ‘echt te gek’. Je zult zien dat de ontvanger er hartelijk om kan lachen. En jij ook, dat weten we zeker.

Het leuke is dat je met het spel ook eens al die ergernis over kantoortaal van je af kunt spelen. Mag ik van jou van ‘vergezichten’ de ‘houtskoolschets’? En heb je misschien dan ook de ‘stip op de horizon’. Of het ‘masterplan’. Je zult merken dat je hartelijk gaat lachen om al die rare types bij jouw op kantoor, die change-managers, Chief Storytellers, verandercoaches, je weet wel. Die mensen die eigenlijk nauwelijks waarde hechten aan de factor mens.

Het spel is trouwens ook leuk om aan je manager te geven – die vrouw die iedere dag de stukken loopt af te tikken en de change-opdracht echt next level weet te krijgen. Stuur het wel anoniem op. Anders word jij ook on-hold gezet in het revitaliseringsproces.

Het spel kun je kopen bij Boekhandel Douwes in Den Haag, boekhandel De Omslag in Delft, boekhandel Paagman, Art en Casey en bol.com. Bestel het snel. Dan kun jij iemand erg verrassen. Een zeker geslaagd cadeau!

Veel plezier alvast. En, uiteraard: hele fijne feestdagen. We hopen dat je in 2022 een gamechanger wordt. Een omdenker die de hark voorbij is.