Blog

Krankzinnige kantoorposters vanaf nu te koop

De tekeningen van het Krankzinnig kantoorkompas zijn nu ook te koop op posterformaat. Op iedere poster staat een krankzinnige kantoorcartoon en een korte begeleidende krankzinnige kantoortekst, die je doet beseffen hoe dwaas er op kantoren eigenlijk gesproken wordt. De posters worden op foam gedrukt. Een unieke en humoristische versiering van de saaie vergaderzalen of kantoortuinen. De posters zijn vormgegeven door Pieter Kers en kosten € 100, exclusief btw. Een krankzinnig lage prijs natuurlijk.

Read More

Expositie van Kantlijn tot Kompas gaat door Nederland reizen

De expositie Van kantlijn tot kompas in Galerie Wind is een succes. Bezoekers komen uit heel Nederland om te kijken naar de cartoons met teksten over krankzinnige kantoortaal. De eerste posters zijn ook al verkocht. En nog belangrijker: bezoekers zijn enthousiast: “Dit is echt heel erg leuk!” We hebben daarom besloten dat de expositie door Nederland gaat reizen. Zo kunnen nog meer mensen van de cartoons en teksten genieten. Interesse om de expositie ook in jouw bedrijf of gemeentehuis te hebben? Neem dan contact met ons op!  

Read More

Veel bezoekers tijdens opening expositie Van Kantlijn tot Kompas

Bijna zestig gasten. Een komische en scherpe toespraak van columniste Carrie en veel enthousiaste reacties over de expositie van cartoons en teksten van Mark de Koning en Marcel de Jong in Galerie Wind. De opening van de expositie Van Kantlijn tot Kompas op 12 juli was een succes. “De cartoons en teksten zijn echt hilarisch,” aldus een bezoeker. De expositie is nog tot 14 augustus op afspraak te bezoeken.

Read More

Expositie: Van Kantlijn tot Kompas – in Galerie Wind

Op de expositie Van kantlijn tot kompas worden een aantal cartoons met teksten vanuit het boek Krankzinnig Kantoorkompas getoond. Een aantal tekeningen zijn te zien op posterformaat met dank aan vormgever Pieter Kers. De expositie geeft ook een doorkijkje in de voorafgaande tekenwerken, zijn krabbels in de kantlijn, van Mark en van de diverse publicaties van Marcel. De expositie wordt op woensdag 12 juli geopend om 17.00 uur geopend door columniste Carrie Jansen, zelf een scherp observerende taalvirtuoos. Aansluitend kunt u deelnemen aan ons eigen vrijdagmiddagborrel. Locatie: galerie Wind – Prins Hendrikkade 124A – Rotterdam.

Read More

Expositie Krankzinnig kantoorkompas in galerie Wind Rotterdam

De makers van het boek Krankzinnig Kantoorkompas (Uitgeverij Passage) organiseren vanaf 7 juli in Galerie Wind in Rotterdam een vijf weken durende expositie over de meest ergelijke kantoortaal. De leukste tekeningen en teksten uit het Krankzinnig kantoorkompas worden op groot formaat en mooi gedrukt tentoongesteld. De expositie wordt vrijdag 7 juli om 16.00 uur geopend. Locatie: Prins Hendrikkade 124-A, 3071 KL Rotterdam.

Read More

Krankzinnig kantoorkompas op longlist Managementboek van het jaar 2023

Het krankzinnig kantoorkompas staat op de longlist van het Managemenboek van het jaar 2023. De jury noemt ons boek: “Hilarisch. Gewoon als tussendoortje. Als dit ergens op een koffietafel zou liggen vlak voor een bespreking, zou men de lezer hardop horen lachen. Hartstikke leuk en bevrijdend.” Uiteraard zijn we blij met de nominatie – en ook wat verbaasd. Want als ons boek íets op de hak neemt, is het wel managementtheorie en -taal.

Read More

Kerstactie: gratis krankzinnig kantoorkwartet bij aankoop van vijf boeken Krankzinnig kantoorkompas

Ben jij die continue performance dialoog van de Chief Storyteller ook zat? Zet dan tijdens het kerstfeest het synergieproces in gang door het Krankzinnig kantoorkompas cadeau te geven. Met dit jaar een mooi gratis cadeau erbij. Als je vijf boeken koopt via Uitgeverij Passage krijg je er een gratis Krankzinnig kantoorkompas bij! Een onwijs gaaf spel, volgens de spelers. Plezier gegarandeerd, zeker met jouw can do mentaliteit en positieve mindset.

Read More

Koop eindelijk eens een krankzinnig sinterklaascadeau

Sokken, pantoffels, een sigaar uit eigen doos – stop toch eens met het geven van die traditionele sinterklaascadeaus. Geef dit jaar eens het Krankzinnig kantoorkompas cadeau, eventueel samen met het krankzinnig kantoorkwartet. Plezier gegarandeerd. Een ‘onwijs gaaf boek en spel’, volgens lezers. ‘Hilarisch’ en ‘echt te gek’. Je zult zien dat de ontvanger er hartelijk om kan lachen. En jij ook, dat weten we zeker. Een must-have voor iedereen die het ook maar niet voor elkaar krijgt zijn next level deliverables door de pijplijn te krijgen.

Read More

Liefdevolle recensie Dick Wortel over krankzinnig kantoorkompas

In het tijdschrift Neerlandia van de Vereniging voor Nederlands-Vlaamse samenwerking verscheen een mooie en liefdevolle recensie van Dick Wortel over ons Krankzinnig kantoorkompas. Mooi dat de recensie vooral ingaat op de filosofische uitleiding van het boek. Te koop bij boekhandel de Omslag Delft, Boekhandel Douwes Den Haag, iedere lokale boekhandel en uiteraard bij onze uitgeverij Uitgeverij

Read More