Kantoorkwartet op maat

Taskforce
Nee, wees gerust: wij hebben helemaal geen Taskforce nodig. We gaan gewoon met u aan het werk.

Uw organisatie zit natuurlijk op een bepaalde manier in de wedstrijd. Iedere dag wordt er wel wat vakjargon vlotgetrokken en afgetikt. Misschien tijd om dat krankzinnige taalgebruik eens ter discussie te stellen. Met een eigen krankzinig kantoorkwartet bijvoorbeeld. Wij maken hem samen met u op maat.

Stappenplan

Een bijeenkomst van 3 uur met enkele medewerkers van uw organisatie. Daarin inventariseren we het jargon en de kantoortaal. We maken dan tevens ook een eerste opzet voor de kwartetrubrieken. Het wordt een leerzame én leuke bijeenkomst.

De eerste opzet werken we uit tot een definitieve kwartetindeling die we aan u voorleggen. We gaan hierbij uit van 10 rubrieken: elk onderwerp bestaat uit 4 kantoortaal woorden. In totaal dus 40 krankzinnige kantoorwoorden.

Na akkoord en verwerking van aanpassingen, maken wij ter illustratie vier kaarten, met tekeningen en teksten. Deze leggen we aan u voor.

Na uw feedback en akkoord maken wij de rest van het kwartet.

Dit concept kwartet leggen we aan u voor waarop u definitief feedback geeft die wij verwerken.

Na het uiteindelijke akkoord drukken wij het kwartet op beschermend gecoat papier van hoge kwaliteit.

Wij organiseren een kwartetlancering op uw bedrijf. Een zeer plezierige bijeenkomst waarbij het kwartet daadwerkelijk kan worden gepresenteerd en gespeeld.

Het maken van het kwartet duurt tweeëneenhalf maand (10 weken) – van eerste bijeenkomst

Kortsluiten
Aan kortsluiten doen wij ook niet. Wij overleggen gewoon met u.

Interesse?

Neem dan contact met ons op. We verkennen graag uw wensen en de mogelijkheden. U kunt ons mailen via info@krankzinnigkantoorkwartet.nl of bellen: 06 102 50 244 of 06 38 28 00 90.