Krankzinnige kantoortaalbokaal

Win de krankzinnige kantoortaalbokaal!

Word jij in je werk ook krankzinnig van krankzinnige kantoortaal? Van collega’s dus die roepen dat ze owner zijn van de employee journey? Die klanten willen onboarden? En voortdurend lean en mean werken? Stuur dan voor 1 mei de meest krankzinnige kantoorterm naar de krankzinnige kantoortaalbokaal. Een deskundige jury onder leiding van Marcel de Jong en Mark de Koning beoordeelt alle inzendingen. Misschien kan jij je manager en collega’s straks verrassen met de krankzinnige kantoortaalbokaal!

Stop toch met dat schieten op die plannen van uw collega’s. Meld de meest krankzinnige kantoortaal aan voor de krankzinnige kantoorbokaal.

Uitreiking op 24 mei

De uitreiking van de bokaal vindt plaats op zondag 24 mei – tijdens de opening van de expositie van het krankzinnig kantoor in Galerie Wind – Prins Hendrikkade 123H in Rotterdam

Meld je krankzinnige kantoorterm snel aan!

Hartelijk dank voor uw inzending voor de Krankzinnige Kantoortaalbokaal! Op 15 mei hoort u of de jury uw krankzinnige inzending krankzinnig genoeg vindt voor de krankzinnige kantoortaalbokaal. En verder wensen wij u veel sterkte op uw kantoor. Wij adviseren u om niet te scrummen en zich niet bezig te houden met onboarden of agile werken. Weet u niet wat dat betekent? Wees gerust, wij ook niet.

Krankzinnig kantoortaalbokaal
Voornaam
Achternaam