Trainingen

Afkickkliniek kantoortaal is bevrijdend

Er op schieten.
Ook zo moe geworden van dat schieten op plannen?

Mark de Koning en Marcel de Jong geven inspirerende én leuke trainingen om eenvoudiger en duidelijker met elkaar te overleggen, samenwerken en vergaderen. Zonder kantoortaal. Want die is tijdens die trainingen verboden. Jammer dus van die masterplannen waarin de transitities lean en mean worden uitgerold. We gaan het wel hebben over wat jullie gaan doen om minder klachten te krijgen. Dát is taal die we wel begrijpen. Het kwartet is daar een handig hulpmiddel bij.

Interesse?

Neem dan contact met ons op. Dat kan per mail via info@krankzinnigkantoorkwartet.nl of per telefoon: 06 38 28 00 90 en 06 102 50 244. We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen.

Gewoon Nederlands

In de afkickkliniek krankzinnige kantoortaal word je eerst bewust van het taalgebruik van jouw team of organisatie. Welke kantoortaal gebruik je? En van welke termen wil je eindelijk eens af? Samen met jou zoeken we naar taal die iedereen begrijpt.

Meteen oefenen

In de training oefen je met de nieuwe taal. Aan de hand van een concrete situatie uit je werk. Je zult merken dat dit nog best een hele klus is.

Eigen woordenboek

Na afloop maken we een boekje met de woorden die jij en je collega’s niet meer willen gebruiken én de door jou aangedragen alternatieven.

Houtskoolschets
Gelukkig kun je die houtskoolschets gewoon wegvegen. Daarna heb je alle tijd om gewoon te werken.