Krankzinnig kantoorkompas

Bij Uitgeverij Passage verschijnt 3 februari het krankzinnig kantoorkompas. Een hilarisch boek met tekeningen en beschrijvingen van de meest absurde kantoortaal. En passant krijgt u er ook nog eens bijna honderd krankzinnige kantoortips bij. Daarmee kunt u straks iedere change challenge probleemloos over het weekend tillen. Wat heet: over de komende tien jaar!

Dit boek tackelt uw struggle

We kennen uw struggle. U krijgt het maar niet voor elkaar om te schieten op die dagdagelijkse kantoortaal. Tijdens de meetings, roadshows en kick-offs merkt u dat u de twentyfirst centrury skills mist om al scrummend een klap te geven op de juiste deliverables. Anderen tillen uw voorstellen week na week over het weekend heen. Geef het maar toe: u bent gewoon verdwaald tijdens de customer journey.

Met dit krankzinnig kantoorkompas kunt u straks weer de juiste piketpaaltjes slaan. Op iedere pagina krijgt u een krankzinnige kantoortip waarmee u de transformatie van uw organisatie kunt kantelen.

Met dit boek leert u ook nog eens keer om anderen in hun kracht te zetten. Aan de hand van de gedachten van filosofen en taaldeskundigen leggen we uit wat de functie van kantoortaal is. Wat het zegt over de sociale werkelijkheid op het werk. Met dit boek kunt u er straks voor zorgen  dat één plus één geen twee is, maar gewoon weer één. Dat masterplan van de manager kan straks gewoon door de papierversnipperaar.

Verschijnt bij Uitgeverij Passage

Het boek verschijnt 3 februari bij Uitgeverij Passage. Bestellen kan bij alle goede boekhandels. En uiteraard bij Uitgeverij Passage, Boekhandel de Omslag en Boekhandel Douwes.